Pravila o privatnosti

 

Tko prikuplja podatke?

TRGO-VERITAS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu na veliko i posredovanje u trgovini, Bana Jelačića 14, 21204 Dugopolje, Hrvatska; (u daljnjem tekstu: "mi" ili "TRGO-VERITAS d.o.o."), u našim uslugama prikupljamo i obrađujemo osobne podatke u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima.

 

Koji se podaci prikupljaju?

Osobni podaci su podaci koji se odnose na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati, a u ovom slučaju te su vaše ime i prezime, broj telefona i elektronička pošta. Vaše osobne podatke prikupljamo kada koristite "obrazac za kontakt" na web stranici TRGO-VERITAS d.o.o..

 

Koji je pravni temelj za obradu podataka?

Osobni podaci potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Također će se koristiti za daljnju međusobnu komunikaciju. Vaši podaci dostupni su samo TRGO-VERITAS d.o.o. osoblju.

 

Hoće li se podaci dijeliti s trećim stranama?

TRGO-VERITAS d.o.o. se obvezuje da neće otkrivati osobne podatke trećim osobama, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

 

Kako će se koristiti informacije?

Osobni podaci prikupljaju se prije svega kako bi se osiguralo pružanje tražene usluge i najučinkovitiji odgovor na vaš upit.

Prilikom slanja Vaših osobnih podataka, slažete se da nas kontaktirate i tako uključite u našu bazu podataka kako biste dobili tražene usluge. To smatramo Vašim izričitim pristankom na kontakt.

 

Koliko dugo će se podaci pohranjivati?

Čuvat ćemo vaše podatke koliko god je potrebno za postizanje svrhe za koju ih rješavamo.

 

Koja prava ima subjekt podataka?

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi vaših osobnih podataka, povlačenju vaše privatnosti u bilo kojem trenutku i brisanju vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe.

 

Imam li pravo na dobivanje informacija i opoziva?

Imate pravo od nas u svakom trenutku zatražiti informacije o podacima koje smo prikupili o vama.
Ako ste dali pristanak za korištenje podataka, možete ga opozvati u bilo kojem trenutku.

Sve zahtjeve i upite za informacijama ili prigovore za obradu podataka potrebno je poslati na našu elektroničku poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..