Jedro tende Kheope

KHEOPE je proizvod koji se odlikuje stalnim estetskim i tehnološkim istraživanjima koja nastoje biti savršena integracija sustava za zaštitu od sunca koji odgovaraju svim različitim tipovima arhitektonskih stilova. Inspirirani morem, raspon jedara, s tkaninama i morskom tehnologijom, dizajniran je za zaštitu od sunca, otpornost na atmosferske utjecaje i naravno, koroziju soli.

Raspon zaštite od sunca koji nudi široke dimenzije, različite instalacijske sustave i elemente kućne automatizacije. Niz fleksibilnih prijedloga za dimenzije, instalacijski sustav i elemente kućne automatizacije. Apsolutna funkcionalnost u svakoj verziji i ručna i električna, u kombinaciji sa svjetlom i bitnim dizajnom. KHEOPE sustav jedara ističe se kao veliko jedro sjenila koje pokriva važno područje, predstavljajući inovativan izbor za zaštitu od sunca sutrašnjice. Konstrukcija od nehrđajućeg čelika i nautički materijali osiguravaju veliku funkcionalnost i lagan dizajn.

KHEOPE je moderna struktura sjenila koja poboljšava otvorene prostore: zahvaljujući elegantnom dizajnu, lako se prilagođava različitim krajolicima. Polirani čelik i jedriličarski materijali izraz su inovacije s oštrim okom za detalje. KHEOPE je konfiguriran s motoriziranim upravljanjem i ekskluzivni anemometar osigurava automatsko zatvaranje u slučaju jakih vjetrova. Zahvaljujući svojoj visokoj svestranosti, KHEOPE je idealno rješenje za ponuditi i eleganciju i udobnost u kući, u javnim prostorima i poslovnim prostorima (hoteli, barovi, bazeni, brodovi, itd.).

Imate pitanja o proizvodu?
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.